Service

Om optimaal te kunnen genieten van uw Eurotrac is een goede service vereist. Eurotrac biedt deze vanuit de importeur en de dealer bij u in de buurt. Zowel in de Benelux als daarbuiten staan onze deskundige dealers voor u klaar. Onderdelen zijn altijd op voorraad en direct beschikbaar.

Lease / Financiering

Wilt u een machine leasen of financieren ? Vraag ons naar de mogelijkheden. Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Lees verder

Algemene voorwaarden

De algemene handels voorwaarden met betrekking op de rechten en plichten van Eurotrac vindt u hier

Lees verder

Klantenservice

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord voor de verkoop, service en onderhoud. Of neem contact op met een dealer bij u in de buurt.

Lees verder

Agenda

Bezoek ons en bekijk de Eurotrac producten op de volgende evenementen

Historie

Eurotrac actief sinds 2004 op de Europeese markt met tractoren en wielladers
Eurotrac is een onderdeel van de "de Heus Groep". Een bedrijf met bijna honderd jaar ervaring en expertise op het gebied van tractoren, wielladers en werktuigen. Door deze ruime ervaring zijn alle modellen in het uitgebreide Eurotrac-gamma zorgvuldig samen gesteld met de juiste componenten Hierdoor kunt u iedere dag van het jaar vertrouwen op uw Eurotrac.

Onderhoud & Onderdelen

Rechtstreeks contact van fabrikant naar de dealer garandeert korte lijnen en een razendsnelle levering. Een Europees dealernetwerk verzekert altijd een verkoop- en steunpunt bij u in de regio. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. Door gebruik van uitsluitend orginele delen blijft de kwaliteit gewaarborgd.
Voor onderhoud van u Eurotrac kan u terecht bij een van onze dealers die te vinden zijn op de dealer lijst.

Garantie

Alle Eurotrac producten zijn standaard voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie. Hiermee kunt u 365 dagen per jaar vertrouwen op uw tractor of wiellader. Hij is er wanneer u hem nodig heeft. Voor service en onderhoud kunt u zich richten tot een dealer bij u in de regio. Hiermee garanderen wij persoonlijk contact en een vertrouwd gezicht.

Eurotrac dealers

Bij alle aangesloten Eurotrac dealers vindt u een ruime voorraad aan nieuwe en gebruikte tractoren en wielladers. Zij zijn het aanspreekpunt voor onderhoud en service.

Crafted by B.made