Over Eurotrac

Direct contact met de fabrikant en gebruiker garandeert dat het product aansluit op wensen uit de praktijk.

Fabrikant

Eurotrac producten worden exclusief geproduceerd bij diverse machineproducenten ter wereld. Door zorgvuldig de juiste componenten te kiezen is de Eurotrac uiterst betrouwbaar en van kwaliteit gegarandeerd.

Importeur P.de Heus en Zonen importeert en ontwerpt de machines exclusief onder haar eigen merknaam Eurotrac.

 

“Stilstand is achteruit gang” Daarom blijft Eurotrac zich vernieuwen in modellen en techniek

De Heus

Opgericht in 1922 het familiebedrijf P. de Heus & Zonen Greup BV , nu met de 4 generatie aan het roer wat synoniem staat voor ontspannen en eerlijk zaken doen. In de ruim 94 jaar dat het bedrijf bestaat heeft het zich ontpopt tot een specialist die overal ter wereld actief is, de export-tak deed in 2014 met maar liefst 52 verschillende landen zaken. P. de Heus & Zonen focust zich op het Importeren – exporteren van tractoren en landbouwmachines. Daarnaast is het actief met import van eigen merken Eurotrac en Boxer.

Door een steeds groter netwerk worden deze machines verkocht via dealers in heel europa

 

 

Agenda

Bezoek ons en bekijk de Eurotrac producten op de volgende evenementen

Beurs van Libramont
26 July 2024 tot 29 July 2024
Bezoek Website

AgroTechniek Holland
11 September 2024 tot 14 September 2024
Bezoek Website

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem
26 November 2024 tot 28 November 2024
Bezoek Website

Historie

Eurotrac actief sinds 2004 op de Europeese markt met tractoren en wielladers
Eurotrac is een onderdeel van de "de Heus Groep". Een bedrijf met bijna honderd jaar ervaring en expertise op het gebied van tractoren, wielladers en werktuigen. Door deze ruime ervaring zijn alle modellen in het uitgebreide Eurotrac-gamma zorgvuldig samen gesteld met de juiste componenten Hierdoor kunt u iedere dag van het jaar vertrouwen op uw Eurotrac.

Onderhoud & Onderdelen

Rechtstreeks contact van fabrikant naar de dealer garandeert korte lijnen en een razendsnelle levering. Een Europees dealernetwerk verzekert altijd een verkoop- en steunpunt bij u in de regio. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. Door gebruik van uitsluitend orginele delen blijft de kwaliteit gewaarborgd.
Voor onderhoud van u Eurotrac kan u terecht bij een van onze dealers die te vinden zijn op de dealer lijst.

Garantie

Alle Eurotrac producten zijn standaard voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie. Hiermee kunt u 365 dagen per jaar vertrouwen op uw tractor of wiellader. Hij is er wanneer u hem nodig heeft. Voor service en onderhoud kunt u zich richten tot een dealer bij u in de regio. Hiermee garanderen wij persoonlijk contact en een vertrouwd gezicht.

Eurotrac dealers

Bij alle aangesloten Eurotrac dealers vindt u een ruime voorraad aan nieuwe en gebruikte tractoren en wielladers. Zij zijn het aanspreekpunt voor onderhoud en service.

Crafted by B.made